Cauta proprietati | Alfa Imobiliare

Loading...
Vanzare
Case
Selecteaza locatie
Selecteaza zona
Selecteaza suprafata
Selecteaza nr. camere
Selecteaza pret minim
Selecteaza pret maxim
Selecteaza anul
image

Anunturi

(0 anunturi gasite)

Dupa data postarii
imageimage

Apartament 2 Camere 62 Mp Bloc NOU INTABULAT Tomești Comision 0%

image
 • 2 camere
 • o baie
 • 55 mp
image

Tomești

Apartament cu 2 camere model semi-decomandat, într-un bloc nou, este oferit spre vânzare!Bloc modern cu finisaje și design de bun gust, complet îngrădit, cu spații private și verzi, locuri de parcare în proprietate, acces barieră cu telecomandă.Un imobil gândit și realizat pentru nevoia ta de spațiu, de discreție și de siguranță, un loc linițtit unde vei fi în sfârșit acasă. Apartamentul prezentat este unul foarte spațios, cu încăperi înalte și aerisite, unde vei dispune de:- living open (cu posibilitate de a fi decomandat) de 19.8 mp- bucătărie de 9.8 mp- dormitor spațios de 14.2 mp- baie cu geamDotări ideale precum: centrală termică proprie prin condesare, tâmplărie din PVC, ușa intrare metalică și nu în cele din urmă, parchet/gresie/faianță la alegere. Te asteptăm să iți personalizezi locuința după gusturile tale!

Apartament 1 Cameră 26 Mp Etaj 1 NOU Tomești / INTABULAT

image
 • o camera
 • o baie
 • 26 mp
image

Tomești

Apartament cu o cameră model decomandat, într-un bloc nou, este oferit spre vânzare!Bloc modern cu finisaje și design de bun gust, complet îngrădit, cu spații private și verzi, locuri de parcare în proprietate, acces bariera cu telecomandă.Un imobil gândit și realizat pentru nevoia ta de spațiu, de discreție și de siguranță, un loc liniștit unde vei fi în sfârșit acasă.Dotari ideale precum: centrala termică proprie prin condesare, tâmplărie din PVC, ușă intrare metalică și nu în cele din urmă, parchet/gresie/faianță la alegere.Te asteptăm să îți personalizezi locuința după gusturile tale!

Apartament 2 Camere INTABULAT 57 Mp NOU / Tomești Etaj 1 COMISION 0%

image
 • 2 camere
 • o baie
 • 52 mp
image

Tomești

Apartament cu 2 camere open space într-o clădire rezidențiala nouă, modernă și cu finisaje de calitate superioară, este oferit spre vânzare!Un imobil realizat pentru nevoia ta de spațiu și de liniște, într-o zonă înverzită și aerisită. Apartamentul prezentat vine la pachet cu multiple beneficii, printre care enumerăm:- spații mari, deschise- lumină naturală- clădire izolată în totalitate- încălzire prin centrală termică proprie, consum redus- baie cu geam- curte interioară împrejmuită- foișor exterior doar pentru locatarii clădiriiModelul open space este o opțiune din ce în ce mai cautată pentru spațiul larg în care te poți desfășura fără nicio grijă!Așadar vei dispune de:- living + bucătărie de 27 mp- dormitor separat de 14 mp- baie de 5 mp- holuri spațioase- balcon deschis de 4.7 mpAi ocazia de a amenaja după propriul gust aspectul casei tale, parchetul/gresia/faianța, toate acestea fiind la alegerea ta!Te așteptăm!

Casă Miroslava 130 Mp P+M

image
 • 4 camere
 • 2 bai
 • 109 mp
image

Miroslava

Casă în suprafață totală de 130 mp și utilă de 109 mp cu un teren aferent de 421 mp, aflată în Miroslava la doar 1 km de primărie, este oferită spre vânzare!Casa este compusă din:Parter: living, bucatarie cu ieșire pe terasă, baie, hol spațios.Etaj: birou, 2 dormitoare, baie, hol.Podul este accesibil pentru a putea fi utilizat ca și spațiu pentru depozitare. Amplasamentul casei face ca totul să iți fie la îndemână! Locul de parcare cu acces de pe poarta acționată electric îți va ridica gradul de confort după zilele lungi.Loc suficient pentru amenajarea pe care ți-o dorești! Dotări moderne printre care enumerăm:- tâmplărie de tip tripan, pentru un coeficient termic ridicat- izolație exterioară- pod dublu izolat cu vată- încălzire în pardoseală pe parter- centrală termică prin condensareUn loc călduros, finisat ți gata de mutare!Sună la numărul de telefon afișat pentru orice nelămurire!

Vezi Detalii ➔

160,000

Apartament 2 Camere Complex de Lux Lunca Cetățuii 0% comision

image
 • 2 camere
 • o baie
 • 48 mp
image

Lunca Cetățuii

Comision 0% pentru cumpărător! Loc de parcare inclus în preț!De ce ai alege un apartament cu 2 camere Decomandat?Pentru că vei dispune de:-> Bucătarie închisă, luminoasă cu ușă mare pentru o mai buna ventilare naturală, cu acces în balcon-> Baie complet utilată, cu geam mare pentru ventilare naturală-> Apartamentul se predă la cheie, se poate modifica în varianta dorită, gratis-> Același apartament poate fi livrat și în varianta open, cu bucatarie deschisă – gratis.Construcție solidă cu structură realizată din cadre de beton cu pereți exteriori și compartimentări exclusiv din caramidă, tencuiți mecanizat și izolație exterioară din polistiren de 10 cm. Ferestre PVC mahon antiefracție 6 camere, cu geam tripan (trei straturi de sticlă). Instalație electrică și sanitară personalizată special pentru tine gratuit.Dotări apartamente:Arhitectură și interioare la nivel de lux, realizate cu colecții de gresie și faianță Spania.Baie cu geam mare complet utilată, realizată de designer profesionist.Uși interioare albe, parchet trafic intens. Contoare individuale de gaz, energie electrică și apă, situate pe casa scării.Locație linistită, fără aglomerari urbane, peisagistică zonală realizată cu alee de mesteceni. Stradă cu acces la asfalt doar pentru riverani, fără trafic, loc joacă, toate utilitațile, 450m de la transportul public RATP pe liniile 27, 41, 44.Suprafețe apartament 2 camere decomandat:Camera 14.50 mpCamera 12.00 mpBucătărie 7.50 mp Hol 5.30 mpBaie 5.40 mpBalcon 3,00 mp

Casa Vorovești Miroslava 3 Camere / Terasaă / 500 mp Curte COMISION 0%

image
 • 3 camere
 • o baie
 • 80 mp
image

Vorovești

Comision 0%Casă în stil mediteraneean compusă din 2 dormitoare + living, în suprafață utilă de 82 mp cu un teren aferent de 500 mp, disponibilă acum!Spații deschise și aerisite, suficient de largi cât să încapă toată familia!Living mare de 23 mp luminat în totalitate natural, 2 dormitoare de 14 mp, baie, bucătărie cu ieșire pe terasa exterioară!Încălzire prin pardoseală pe întraga suprafață, pod izolat, exterior complet izolat astfel încât costurile de intreținere să fie cât mai mici. Tâmplărie de tip tripan, pentru o eficiență termică optimă a casei. Curte amenajată cu alei betonate, un loc de parcare și mult spațiu rămas pentru ideile tale!Zonă cu imediat acces către strada principală.

Vezi Detalii ➔

106,500