POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI alfaimobiliare.ro

1.    INTRODUCERE ȘI CONTACT

UTILIZAREA ACESTUI SITE POATE PRESUPUNE PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA IN CONDITIILE DESCRISE IN PREZENTA POLITICA.

Scopul acestui document este de a va informa despre modul in care va prelucram datele cu caracter personal (“Datele Personale”) ca urmare a utilizarii site-ului unikcasa.ei („Site-ul”) si de a va aduce la cunostinta ce drepturi aveti.

Operatorul de date cu caracter personal pentru datele colectate prin acest Site este S.C STYLE OF FIN SR;L („Operatorul” sau „noi”), o societate cu sediul in Romania, Strada Vasile Alecsandri nr.7-11, jud Iasi. Datele Personale care ar putea fi prelucrate prin acest website sunt gestionate in sistemul comun de administrare a informatiilor, in temeiul interesului nostru legitim de a optimiza procesele administrative.

Cititi cu atentie prezenta Politica inainte de a ne transmite orice Date Personale, pentru a afla modul in care prelucram Datele Personale si ce drepturi aveti.

Pentru noi securitatea Datelor Personale este foarte importanta si depunem toate eforturile pentru a asigura un cadru confidential si sigur pentru prelucrarea acestora.

Pentru orice intrebari/cereri despre protectia datelor personale, va rugam sa va adresati in scris  responsabilului cu protectia datelor („DPO” – Data Protection Officer) la urmatoarea adresa de contact: karina.talpalariu@gmail.com. De asemenea, acesta poate fi contactat la adresa sediului din strada Vasile Alecsandri nr.7-11, Iasi, Romania.

2.    CUM COLECTAM DATELE PERSONALE

Datele Personale prelucrate prin website-ul nostru sunt colectate:

 • direct de la dvs. (de exemplu cand ne contactati prin intermediul unui formular pus la dispozitie de pe site-ul nostru sau prin intermediul datelor de contact pe care vi le indicam – in aceasta categorie este inclusa si corespondenta purtata cu dumneavoastra incluzand, dar fara a se limita la notificari, solicitari, intrebari etc.).
 • observate de noi atunci cand navigati pe Site. La momentul accesarii site-ului nostru prelucram o serie de date cu caracter personal, transmise de catre browser-ul dumneavoastra in mod automat, cum ar fi:
  •  Adrese IP (internet protocol);
  • Tipul browser-ului si versiunea sa;
  • Tipul de aparat utilizat si sistemul de operare;
  • Data si ora accesarii Site-ului;
  • Locatia utilizatorului (conform adresei IP).

Utilizam aceste informatii pentru a ne ajuta sa concepem site-ul nostru astfel incat sa corespunda cat mai bine nevoilor utilizatorilor nostri. De asemenea, putem utiliza adresa dvs. IP pentru a ne ajuta sa diagnosticam problemele pe care le avem cu serverul nostru si pentru a administra website-ul nostru, pentru a analiza tendinte, a urmari fluctuatiile vizitatorilor si a aduna informatii demografice generale care sa ne ajute sa identificam preferintele vizitatorilor. Aceste date sunt pastrate pentru o durata de 2 ani.

Date furnizate de dumneavoastra in mod direct:

A. Atunci cand ne contactati prin intermediul formularului pus la dispozitie pentru ca un reprezentant S.C STYLE OF FIN SRL sa va contacteze in vederea furnizarii de informatii in legatura cu oricare dintr imobilele prezentate pe site, tinand cont de preferintele dvs. prezentate in formularul de contact.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului pus la dispozitie pe Site, urmand ca un reprezentant S.C STYLE OF FIN SRL  sa revina catre dumneavoastra pe email sau telefon (utilizand datele indicate de dumneavoastra in formular) pentru a va oferi mai multe informatii in functie de preferintele pe care le-ati dezvaluit cu ocazia completarii formularului.

Pentru a ne contacta astfel, vom prelucra date personale precum: nume si prenume, adresa de email, numar de telefon si preferintele dvs. legate de numarul de camere pe care sa il aiba imobilul pe care il cautati, amplasamentul, vecinatati, tipul constructiei etc.

Temeiul in baza caruia are loc transmiterea unei oferte punctuale este efectuarea de demersuri la cererea dvs. pentru executarea unui contract (i.e. solicitare de oferta). Datele sunt prelucrate in scopul trimiterii ofertei si a comunicarii cu privire la toate imobilele care se regasesc in baza de date S.C STYL OF FIN SRL, nelimitandu-se la aceasta, avand in vedere interesul aratat de dvs.

Vom pastra datele dvs. de contact in baza noastra de date de prospectare timp de 6 luni de la data la care ne-ati solicitat informatii sau pana cand ne solicitati sa va eliminam din lista noastra de prospectare.

B. Abonarea la newsletter si alte comunicari de promovare a imobilelor regasite in baza de date S.C STYLE OF FIN S.R.L

Aceasta prelucrare este optionala. Dvs puteti alege sa selectati si campul aferent acestui text numai daca doriti ca noi sa va tinem la curent, prin newsletter si alte tipuri de comunicari comerciale, in legatura cu imobilele regasite in baza de date S.C STYLE OF FIN S.R.L

Abonarea la newsletter si la informatii comerciale are loc in temeiul consimtamantul dat de dvs. prin bifarea casutei de abonare prevazuta in formular. Acest consimtamant poate fi oricand retras utilizand indicatiile transmise de noi cu ocazia fiecarei comunicari comerciale.

Va rugam sa aveti in vedere ca programul software pe care il utilizam pentru a trimite newsletters si gestiona baza de date de abonati (Vaunt) prelucreaza informatii atat individual cat si agregat cu privire la rata de deschidere a mesajelor e-mail si continutul cu care utilizatorul a interactionat (linkurile din newsletter accesate).

Datele dvs. vor fi pastrate in evidentele noastre pentru transmiterea comunicarilor comerciale despre imobilele aflate in baza de date a S.C STYLE OF FIN SRL pana la momentul in care va retrageti consimtamantul. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a mentine o lista de adrese blocate (suppression list), pentru a ne asigura ca nu va mai trimitem comunicari comerciale in viitor.

C. Atunci cand va inscrieti la webinariile gratuite pentru a afla mai multe informatii despre activitatea S.C STYL OF FIN SRL prin cele doua branduri UNIK HOUSE si/sau ALFA Imobiliare.

Aveti posibilitatea de a va inscrie, prin intermediul Site-ului, la webinariile oferite de invitatii nostri speciali / consultanti de vanzari, pentru a afla mai multe informatii despre activitatea noastrea(ex. unde avem sediul, in ce stadiu al lucrarilor se afla diferite proiecte pe care le reprezentam, care sunt imobilele disponibile, etc.).

Pentru a participa la aceste webinarii, dvs trebuie sa accesati sectiunea dedicata ( Webinar) si sa completati un formular pe Site cu urmatoarele date personale: nume, prenume, email. Aceste date personale sunt prelucrate in temeiul interesului nostru legitim de a va contacta si a va transmite informatii cu privire laactivitatea noastra.

Pe adresa de email indicata va fi transmis un link pe care sa il accesati pentru a participa la webinar. Dupa accesarea link-ului si inainte de a intra efectiv in prezentarea webinarului, vi se va solicita sa introduceti numele dvs. Daca nu doriti sa va apara imaginea sau numele in inregistrare, aveti posibilitatea de a opri camera video si de a furniza un pseudonim la momentul intrarii in webinar. Aceste webinarii sunt inregistrate si transmise pe adresa dvs de email cu care v-ati inregistrat la webinar si vor fi disponibile temporar pe un link privat pe platforma Youtube.

De asemenea, aveti posibilitatea de a va manifesta consimtamantul pentru abonarea la newsletter prin bifarea casutei corespunzatoare aflata sub campurile de introducere date personale. Daca alegeti sa beneficiati de acest servciu, veti primi de la noi periodic newsletter si informatii despre proiectele rezidentiale reprezentate de catre S.C STYLA oF FIN SI S.C TAF COMPANI SRL.  Oricand doriti veti putea sa va retrageti acest consimtamant prin metoda de dezabonarea pusa la dispozitie de noi cu ocazia transmiterii catre dvs a newsletter-ului / informarii.

D. Atunci cand ne contactati in orice alt mod, inclusiv prin aplicatia de chat

Ne puteti contacta prin intermediul detaliilor puse la dispozitie pe Site (prin aplicatia de chat instalata in website, prin e-mail, telefonic sau prin orice alte formulare sau mijloace puse la dispozitie). Vom prelucra datele dvs. de contact, precum si alte informatii pe care alegeti sa ni le transmiteti.

Prelucram aceste date personale in baza interesului nostru legitim, pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile dvs. Vom retine aceste date pentru o perioada maxima de 5 ani de la ultima interactiune cu dvs., de la solutionarea definitiva a problemei sesizate sau pana la solicitarea dvs. de stergere a acestora (in masura in care se aplica dreptul de stergere).

In ce priveste aplicatia de chat, folosim o solutie pusa la dispozitie de Facebook, prin care puteti discuta cu noi cu ajutorul Facebook Messenger Chatbot direct in website-ul nostru. Puteti interactiona cu folosind profilul dvs. Facebook (necesita conectarea la Mesenger) sau ca vizitator. Va rugam sa aveti in vedere ca interactiunea cu Facebook Messenger Chatbot este supusa termenilor si conditiilor Facebook, pe care ii puteti consulta in fereastra de chatbot. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile Facebook, va rugam sa ne contactati prin celelalte metode indicate pe website. Mesajele trimise prin intermediul Facebook Messenger Chatbot (care vor aparea direct in contul nostru Facebook Messenger) vor fi pastrate pe toata durata de existenta a paginii Facebook aferenta acestui proiect imobiliar.

Site-ul nostru web utilizeaza, de asemenea, cookie-uri  si tehnologii similare, despre care puteti citi pe larg in politica noastta pentru cookie.

6.    CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

Protectia Datelor dumneavoastra Personale este foarte importanta pentru noi. Vom lua toate masurile de securitate necesare pentru protectia datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

Avem implementate masuri tehnice si organizationale de Securitate, in vederea protejarii Datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat la date, pierderii, distrugerii sau modificarii accidentale sau intentionate.

7.    MODIFICAREA PREZENTEI POLITICI

Prezenta Politica poate fi modificata oricand in mod unilateral de noi. In masura in care o astfel de modificare va surveni, aceasta va fi valabila de la data publicarii pe website-ul nostru a versiunii actualizate.

8.    SCHIMBARI JURIDICE IN CADRUL SOCIETATII

In situatia in care S.C STYLE OF FIN SRL si S.C TAF COMPANY SRL vor fi implicate intr-un proces de reorganizare, fuziune, achizitie sau orice alta schimbare a controlului asupra noastra sau transfer de active, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate ca parte a respectivei tranzactii.